perjantai 29. elokuuta 2014

Tiedän tiedän

Olen ollut epäaktiivinen vaikka nimenomaan lupasinkin aktiivisuutta. Lol joo. Mutta siis, tulin nyt päivittelemään muutaman kuvan, ja kertomaan hieman juttuja, sekä infoamaan uusista hepoista joita talliin on ilmestynyt KOLME kappaletta! Nyt en saa ostaa seuraavaa ennen kuin olen kouluttanut kaikki 15 levelille... ellei kyseessä ole vuono xD

Mutta siis kuten edellisessä postauksessa kerroin, ostin sen ruskean tinkerin Horse Marketista, ja nimi on Ashblood. Noh, sen jälkeen menin ostamaan sen harmaan sporttifriisun, joka sai nimekseen Northborn. Ja nyt kun tuli taas uusia hevosia, Pohjois Ruotsin hevosia....? Niin ostin vaaleamman version, ja se ristittiin Supernovaksi. Mutta kaiken kukkuraksi sitten törmäsin SAMANA PÄIVÄNÄ TOISEEN Supernova nimiseen hevoseen? Kirosin huoneessani että mitäs v*ttua? En halua pitää sillä sitä nimeä, ja heti kun saan lisää sc niin nimeän sen uusiksi. Pfff.


Mutta kaiken kukkuraksi, ennen tämän viikon päivitystä, se minun Horse Market oli kokonaan tyhjä? Lagasiko sso vai oliko se kaikilla tyhjä? Koska aloin ihmettelemään sitä aika paljon.
Horsemarket tyhjänä </3

Toinen Supernova...... hevonen siis.
Mutta minulla ei nyt ole sen enempää päivitettävää, koetan sitten ensiviikolla tehdä seuraavan julkaisun.


xoxo Rose

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti